Скоро общественият радио ефир може да осиротее. Водещият по БНР Петър

...
Скоро общественият радио ефир може да осиротее. Водещият по БНР Петър
Коментари Харесай

Скоро може да се лишим от Волгин, обмисля да е евродепутат

Скоро публичният радио ефир може да осиротее. 

Водещият по БНР Петър Волгин, прочут с русофилските си възгледи, които споделя в това число от националния ефир, разгласи, че обмисля предлагането на варненската конструкция на пропутинската " Възраждане " да е претендент на партията за евродепутат.

" В момента премислям това предложение " - съобщи той през днешния ден при започване на изявление с политолога Андрей Райчев.

Че от групировката на Костадин Костадинов сондират Волгин Клуб Z писа преди месеци. Информацията ни тогава бе, че е гласен за лидер на листата.

Вчера обаче от " Възраждане " -Варна дадоха да се разбере, че те били взели концепцията от медиите, а не противоположното.

Към момента социолозите регистрират електорален растеж за Европейския парламент при " Продължаваме промяната-Демократична България " и при " Възраждане ". За втората изчисленията са, че ще вкара най-малко трима представители в Екологичен потенциал. 

Така или другояче, в случай че Волгин поведе листа, то той съвсем несъмнено ще завоюва мандата в институцията - на фона на настояванията на водача си България да предоговори участието си в Екологичен потенциал, да излиза от НАТО и прочие
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР